Gyártók

H-2092 Budakeszi, Telki út. Tel./Fax.: 06-23-452-868, E-mail: budakesziepitoanyag@gmail.com

Üdvözlünk Webáruházunkban!

TISZTELETTEL KÖSZÖNTÖM HONLAPUNKON!

Vállalkozásunk megalapításakor célul tűzte ki, hogy a vevőink és a megrendelők felé olyan komplex (földmunka és építőanyag) vállalkozási formát mutassunk be, amelyik alapvetően a magas szintű, egyénre szabott minőségi kiszolgálásra és munkára, a korrekt üzleti kapcsolatokra, a megbízhatóságra, valamint a piacon való hosszú idejű megmaradásra fekteti a hangsúlyt.

Célunk az építőipar jelenlegi nehéz helyzetében is egy családias, vevőbarát építőanyag kereskedés ún. ’modern kori tüzép’ kiépítése, személyes, alapos kiszolgálás elégedett visszajáró ügyfélkör elérése. Ezért vevőinknek egy helyről az alapoktól a tetőig kínálunk széles megoldást, folyamatosan bővülő árukészletet és kedvező árakat.

Dinamikus, rugalmas, fiatalos csapatunk több éves építőiparban (magas- és mélyépítés, építőanyag forgalmazás) eltöltött múlttal, szakmai tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére.

Jöjjön be hozzánk egy jó kávéra vagy keressen meg minket telefonon, email-on!

INGYENES SZAKTANÁCSADÁST nyújtunk ha építkezik, átalakít, felújít…

Tekintse meg honlapunkon a termékeinket, hívjon minket kérjen egyénre szabott árajánlatot!

A cég etikai kódexe megtekinthető itt: etikai_kodex_budakesziepitoanyag.docx

GÉPI FÖLDMUNKA:

Keressen minket kézi és gépi földmunkával kapcsolatosan, kérjen ajánlatot komplett kivitelezésre vagy akár béreljen bobcat-ot, egyéb munkagépet, teherautót tőlünk!

Kérem, tekintse meg a honlapunkat a www.sbdynamic.hu-t, ahol olvashatja tevékenységeink, gépeink és referenciáink listáját.

Mindent egy helyről , így a legolcsóbb és legkényelmesebb az építkezés önnek!

Ha nálunk bérel gépet, rendeli meg gépi földmunkáját Budakeszi Építőanyag Kereskedésünkben a Telki úton kedvezményesen áron vásárolhat!

06-23-452-868